Mat til besvær

Posted on Updated on


pass på hva hunden din spiser.

Får hunden din for mye mat?

Vannskjøter du hunden din ved å overfore? De fleste hunder får nok og god mat. Overfôring og fedme er faktisk et større problem enn underfôring og tynne hunder. Overfôring fører til risikoen for at hunden skal bli syk og få et korter liv! Hunder får også livstilsykdommer som sukkersyke og hjerteproblemer. Du er faktisk ikke snill med hunden din dersom du gir den så mye mat at hunden blir feit. Blir kroppen for tung går det hardt utover bein, muskler og sener. Spesielt er knærne utsatt. Dette kan gjøre at hunden din blir mindre aktiv og enda feitere.

Belliver Unexpected Factor
Belliver Unexpected Factor (kun eksempel på pomeranian)

Det anbefales tørrfôr av høy kvalitet. Bruk et merke som er anerkjent og som har vært på markedet i mange år. Du kan fint gi hunden din litt våtfôr som norwegian polar eller rått fôr som vom og hundemat et par ganger i uken.

Mange gir hunden et tyggeben så den har noe å gjøre mens man selv er på farten og hunden må være alene. Igjen misforstått snillhet å gi hunden et griseøre  eller et tyggebein som bare løser seg opp og er «dvaske» som spaghetti, hver gang hunden skal være alene. Gi isteden en bit med tørket oksepenis der halvparten så mye varer dobbelt så lenge.

Se på tabellen nedenfor IMG_0001 copy

Én kommentar til “Mat til besvær

    Lov om hundehold (hundeloven) | Bella Klein´s Pomeranian said:
    februar 12, 2014, kl. 9:05 am

    […] […]

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s