Finnes Teacup-pomeranian?

Posted on Updated on


Punkter å huske på hvis du er ute etter en «Teacup», «Pocket » Mini » Tiny ‘, eller’ Toy’Pomeranian valp til salgs:

Se etter Sunne og friske pomeranian valper

Noen hevder at «Teacup» Pom veier mindre enn 1.5 KG  – Det er stor sannsynlighet for at hunder som er så små har en rekke medfødte helseproblemer. Mange kjøper det de tror er en «miniatyr-Pomerania»n bare for å oppdage at den vokser opp til å bli en pomeranian til «normal» størrelse.

Forvirring om vilkårene for disse små hundene oppstår når uansvarlige oppdrettere ofte bruker disse begrepene sammen med løfte om en nydelig liten hund. Dette er for å selge valper til høyere beløp enn berettiget. En registrert oppdretter med et godt omdømme og en ekte kjærlighet og respekt fordisse hundene vil ikke bruke slike begreper eller selge valper på feil premisser.

Kort sagt, det er ikke noe som heter en Teacup Pomeranian!

Kjøpere bør være svært skeptisk når de ser oppdrettere som annonserer disse visstnok veldig små hundene. De tar seg ofte veldig godt betalt for hunder som ikke har blitt avlet med diskresjon, og som trolig vil vokse seg større enn kjøperen hadde håpet på.

Les rasestandarden til pomeranian HER

Én kommentar til “Finnes Teacup-pomeranian?

    wabkYvROWYFEn said:
    februar 13, 2013, kl. 8:20 am

    doors.txt;10

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s