Bella Klein´s Wiskey trenger forvert

Posted on Updated on


Hei.

Jeg heter «Wiskey» og er en liten søt black and tan pomeranian som trenger en forvertfamilie. Jeg er leveringsklar nå.
Du kan lese mer om det å være forvert her: Forvertavtale

Jeg ønsker å bo i et hjem hvor det er en annen hund for jeg er veldig leken.

Klem fra Wiskey

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

3 kommentarer til “Bella Klein´s Wiskey trenger forvert

  Mariell said:
  februar 10, 2014, kl. 6:42 pm

  Hei! Etter at hunden man er forvert til får sitt første kull…beholder du da hunden helt til den er helt ferdig med sitt 3 kull? Eller får man den tilbake i mellomtiden?

  bellaklein responded:
  desember 7, 2011, kl. 10:54 pm

  Hei Maria.

  Denne artikkelen ble skrevet i februar så Wiskey er nok allerede godt plassert hos sin forvert.
  Når det gjelder å enten kjøpe eller bli forvert hos oss, må du nok ta kontakt selv Les «kontakt oss» siden så ser du fremgangsmåte der.

  ha en fin kveld!

  Maria Vedvik said:
  desember 7, 2011, kl. 10:51 pm

  Hei hei 🙂

  Dette hørtes jo intressant ut. Jeg har jo alltid hatt lyst på en pomeranian, de er jo bare så vakre. Jeg har ikke erfaring med disse typer hunder selv, men har flere venner som har samme hund og de er bare helt herlige når jeg har fått passet dem. Jeg har aldri hatt noen hund selv, men alltid hatt lyst på en. Jeg har alltid vært «nabo-jenta» som har passet på og gått turer med de fleste hundene i nabolaget. Jeg har erfaring med pitbull/amstaff, dax, engelsk/gordon/irsk sæter, men aldri har ansvar for en liten en som disse typene. Jeg er vel ikke akkurat den typen dere leter etter som fòrvert, men vil jo ihverfall vise min interesse. Så om det er noe dere lurer på er det jo bare for dere å ta kontakt.
  Mvh Maria

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s