Et lite Pomeranianforum for som oss har stor lidenskap for denne hunderasen

Posted on Updated on


Vi har laget et mini pomeranianforum for at valpekjøpere, fórverter og andre pomeranian interesserte skal kunne dele informasjon og gleder. Dette forumet er ikke opprettet for å konkurrere ut andre forum, men som et tillegg på forespørsel fra valpekjøpere. Det finnes mange andre nyttige og større forum, hvor erfarne personer svarer på spørsmål og hvor det foregår diskursjoner innenfor alle emner ift pomeranian. Noen syns det er litt «skummelt» å skrive på slike forum, så da har vi laget et miniforum som skal være et uformellt men hyggelig forum. Håper dere alle kan bidra med å komme med hyggelige historier, nyttig informasjon, sorger, gleder og annet som kan gjøre dette forumet vært å besøke daglig. Gleder meg til å se dere alle der.

Velkommen!

Her finner du forumet: http://www.pomeranianforum.no

1. Registrer deg med fullt navn
2. Legg inn profilbilde av deg selv (gjerne med hunden din)
3. Skriv en liten velkomstmelding under teamet «Nytt Medlem»

Pomeranianforum

 

pomeranian helse, pomeranian hundefór, pomeranian hundeforum,  Pomeranian, pomeranian bilder, pomeranian photos, pomeranianforum, oppdretter av pomeranian, fakta om pomeranian, informasjon om pomeranian, pomeranian farger, pomeranian til salgs, pomeranian valp til salgs,

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s