Vår Black & Tan pomeranian «moreno» selges

Posted on Updated on


Vår black & tan pomeranianvalp, Moreno til salgs:

Moreno er nå 3 mnd og er en ekstremt aktiv og spretten liten pom. Han er liten av størrelse, ekstremt kosete, vakker liten black & tan pomeranian gutt. Han er også veldig tøff, elsker å leke og koser seg med de andre hundene her hos Bella Klein´s Pomeranian. Spesielt liker han å leke med valpene våre. Grunnen til at han selges, er at vi har tatt en vurdering av hvor mange hunder vi skal ha her hjemme. Vi ønsker at alle hundene her skal få like mye kos, trim og oppfølging og det klarer vi ikke. Det er altfor krevende å ha 4 hann hunder her hjemme ettersom alle hundene lever fritt i huset sammen med oss. I tillegg er dette en krevende periode her hjemme i forhold til både jobb og familie.


Moreno selges kun dersom vi finner en perfekt ny eier eller familie til han. Dersom du er intressert i å kjøpe Moreno eller ønsker mer informasjon om han, trenger du ikke kontakte oss før du har lest det som står her. https://bellaklein.no/kontakt/

Se alle bilder av Moreno her

Vodpod-videoer er ikke lenger tilgjengelig.

4 kommentarer til “Vår Black & Tan pomeranian «moreno» selges

  Anne Kristin said:
  oktober 29, 2009, kl. 3:23 pm

  Hei, utrolig bra at «Bellaklein» tar dette så seriøst med å vente til dere finner den rettmessige eieren / familien som skal ta ansvar for denne nusselige karen på 3 måneder. Lykke til! Og god høst!

  Geir Midtbø said:
  september 5, 2009, kl. 5:14 pm

  Hei på dere! Vi er et sammboerpar som har smeltet for rasen.. Vi ble kjent med en Pomeranian gjennom min venn ,har en. Og vi tilbringte helgen sammen med dem. Liker lynne og størrelsen på den er perfekt. Min samboer og jeg har i lang tid hatt lyst på en hund. Hva koster den? Hvor bor dere. Vi bor litt landelig ,og har en hybelboer med en liten nakenhund. Fint om du gir meg en tilbake mld. På forhånd takk. Hilsen Agnieszka og Geir.

  Britt Madsen said:
  august 2, 2009, kl. 7:14 pm

  Hej. Jeg hedder Britt og er 38 år. Jeg bor i Ikast,en lille by i midtjylland,sammen med min familie som består af Oliver på 18,Malte på 15,Sander på 8 år og til sidst min mand Martin.Vores fælles interesse er vores 2 pomeranier tæver,Gucci og Charnel som vi bruger meget tid på.Vi er sommetider på udstilling,men min interesse ligger mest ved den daglige pasning og pleje af hundene.Vi håber også at vi på et tidspunkt skulle være så heldige at prøve og få hvalpe,men det er absolut ikke afgørende. Det vigtigste for os,hos pomeranier,er helt klart et godt temprament,men mit store ønske har altid været en flot Black and Tan,præcis som jeres lille han.Vi er meget intresseret i at komme i betragtning og høre mere om ham,og finde ud af om vi kunne tilbyde ham det han har brug for.Jeg kan ihvertfald garantere han vil få et godt hjem,og masser af hygge med hele familien.Vil gerne gå på udstilling i vist omfang og evt.til avl.Jeg håber i vil svare på vores mail hurtigt,da vi er meget spændte på at høre mere om ham.
  Mange hilsner Britt og familie

  Sandy Eye Candy said:
  juli 28, 2009, kl. 8:43 pm

  For en ekstremt vakker gutt! Jeg venter på min første hund til høsten, og føler at jeg har gått gravid i 1,5 år med henne, hehe.

  Lykke til med å finne den perfekte eier! Synes det er veldig respektabelt at dere tar ansvaret med å finne den riktige personen for deres hunder så seriøst. 🙂

  God sommer videre!

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s