1 års dagen til Bjørn-Tore og Meg :)

Posted on Updated on


For dere som trodde det kun skulle komme Pomeranian nytt på Bellaklein.no, tok feil! 🙂 Jeg må jo bare legge ut noe annet også. I dag har min kjære og jeg vært sammen i 1 år. Det har vært et år fyldt av herlige dager med han, hundene, familie, venner, valpekjøpere, fórverter, andre oppdrettere, kollegaer osv. Han er en helt fantastisk gutt som er like opptatt av hundene som meg og er ekstremt flink med dem. Hadde jeg ikke hatt han, ville dagene vært veldig anderledes. Jeg er veldig glad for at jeg har funnet en så fantastisk gutt som han, og finnes jo ikke en annen nettside jeg heller ville lagt ut dette. Elsker deg gutten min! (For dere som syns dette ble litt klissete, kan komme tilbake om noen dager, så skal dere få mer pomeranian news:) )

Én kommentar til “1 års dagen til Bjørn-Tore og Meg :)

    Bjørn-Tore said:
    april 5, 2009, kl. 8:58 pm

    JEG ELSKER DEG OGSÅ JENTA MI!!! 🙂

    Er utrolig glad for tiden jeg har hatt med deg og hundene, og jeg ser virkelig frem til tiden som kommer!

    Elsker deg jenta mi!!

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s