Vår Kjære pomeranian valp Bella Klein´s Bamby «Cindy» døde fra oss fredag

Posted on Updated on


Tragisk Helg.

Bella Klein´s Bamby 7 weeks old

Cindy (Bella Klein´s Bamby) har bodd hos en flott forvertfamilie. Fredag brakk i dag benet sitt og ble straks operert på Oslo Dyreklinikk på Ensjø. De ringte etter operasjonen og sa at alt hadde gått bra og at operasjonen ikke var komplisert. Halvtime senere ringte de og fortalte de dårlige nyhetene. Hjertet hadde stoppet og Cindy var død. Hun døde etter operasjonen.

Jeg dro straks ned til klinikken og ville se alle papirer, dosering med narkose, røngen osv. På røntgen bildene var det synlig noe vann i lungene. De var usikre på hva hun hadde dødd av og hvorfor dette skjedde.!?! I følge veterinæren skjedde dette aldri. Forvertfamilien er naturlig nok fullstendig knekt og det er ingenting jeg kan si eller gjøre for å få de til å føle seg bedre. Dette har vært en helt forferdelig helg.

Jeg har informert om at vi ønsker obduksjon, så jeg henter Cindy i morgen på klinikken og kjører henne ut til Veterinærinstituttet. Så vi skal gjøre vårt for å finne årsaken.
Jeg kommer til å informere dere om hva jeg får vite, og dersom det er noe vi alle bør tenke på ifm slike operasjoner, så skal jeg dele all informasjon. Dette er situasjon jeg håper ingen av dere kommer i. Dette var trist!!!!!!!!!!!

Én kommentar til “Vår Kjære pomeranian valp Bella Klein´s Bamby «Cindy» døde fra oss fredag

    Henriette said:
    februar 1, 2009, kl. 10:10 pm

    Utrolig trist å høre. Utrolig nydelig hund.
    Lykke til med obduksjonen og håper de funner det ut

Kommenter gjerne :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s